Te hiszel benne?

...Ahol szeretet van, ott minden van...

Kész vagy befogadni az Égiek ajándékát?

2019. február 19. 17:50 - Boros Bea

sold_over_asking_price.png

Hiszem, hogy minden, ami megjelenik az életünkben, az azért jön, hogy tanítson bennünket. Megmutasson magunkból valami újat, amiről nem is tudtunk, hogy létezik. Megmutasson valami más nézőpontot, ami által talán az egész életünket újraértékeljük. Minden lépés tartogat valamit a számunkra. A kérdés csak az, hogy mi mikor vesszük észre a benne rejlő üzeneteket.

Amikor felfedezzük azon képességeinket, amelyek segítenek abban, hogy a világra más szemmel tekintsünk, olyan utak nyílnak meg előttünk, amikre mindig is vágytunk. Amikről álmodtunk. S mivel az életünk most történik - itt, ebben a pillanatban - azt hiszem, eljött az ideje, hogy azoknak a bizonyos utaknak lehetőséget adjunk arra, hogy megnyíljanak. Ehhez nem kell semmi más, csakis Te. Te, aki ezeket a sorokat olvassa. Te, aki megérdemli azt, hogy megérkezzen az életébe a jóság. Te, aki van, hogy úgy érzi, elfáradt és nem találja önmagában azt az erőt, mely felemelheti a magasba. De van egy jó hírem. Amikor a feje tetejére állnak a dolgok és azt sem tudjuk, hogy mi fog történni velünk, olyan állapotba kerülünk, ami által képesek vagyunk a befogadásra. Megnyílunk. Nem gondolkodunk, nem az eszünkre hallgatunk, hanem sokkal inkább a szívünkre. S így fog az a sok-sok feladat, ami eddig ott tornyosult előttünk, hirtelen köddé válni. Már nem fog minket az a nyomasztó érzés a hatalmába keríteni, hogy semminek sem érünk a végére, hanem inkább átadjuk a helyet a szeretet érzésének, mely megvilágítja a sötét helyeket.

Válaszd ezt! Válaszd az örömteli pillanatokat. Válaszd azt, hogy az élet már önmagában csodálatos. Hangolódj önmagadra, s mindig figyeld meg, hogy neked mi a jó. Hol érzed jól magad, mikor érzed azt, hogy szárnyalsz, s mi az, amitől szárnyalsz. Ezek nagyon fontos kérdések. S itt az ideje, hogy megválaszold.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adwyw.blog.hu/api/trackback/id/tr6514637302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása