Te hiszel benne?

...Ahol szeretet van, ott minden van...

Miért jöttél erre a világra?

2019. április 16. 19:41 - Boros Bea

napi_utravalo_1.png

Tapasztalni jöttél erre a világra. Megfigyelni, hogy Te mi és ki is vagy valójában. 

Mindenben és mindenkiben Te köszönsz vissza. Néha fájdalmasnak tűnhet...mondjuk amikor a másikban olyat látsz, ami téged zavar, de tudd, azért történik mindez, mert dolgod van vele. Mindenkivel és mindennel. 

Pont ezért csodálatos az élet. Tükröt tart eléd, hogy megnézd: mi vagy, mi nem vagy és mi szeretnél lenni. S amikor sikerül megtapasztalnod, hogy mi vagy, sikerül összekapcsolódnod azzal az energiával, ami mindenhol jelen van, rájössz, hogy mindaz, amit eddig kívül kerestél, benned van. Te vagy a teremtő. Te vagy az, aki kapott egy varázspálcát az élettől, hogy valóra váltsa mindazt, amit viszont szeretne látni a fizikai világában. Te vagy az, aki választhat. S bár lehet, hogy nem hiszel benne, ugyanakkor mégis jó ha tudod, hogy miközben tagadod a létezését, addig is teremtesz. Csak pont az ellenkezőjét annak, amit valójában szeretnél. Ez is egy választás, a kérdés csak az, hogy te mit választasz?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adwyw.blog.hu/api/trackback/id/tr3714769978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása