Te hiszel benne?

...Ahol szeretet van, ott minden van...

A szeretet ott tud virágozni, ahol...

2019. február 24. 19:59 - Boros Bea

ha_egyszer_osszhangba_kerulsz_az_univerzummal_fantasztikus_dolgok_tortennek_veled_1.png

A szeretet ott tud virágozni, ahol olyan talajt talál, mely tápanyagokkal teli. S én hiszem, hogy Te is szeretnél önmagadban olyan környezetet teremteni, amelyben a szeretet virága meg tud jelenni. Amelyben az életet csodaként éled meg, s nem pedig kudarcként. Amelyben azoknak az embereknek a jelenlétét, kik fájdalmat okoznak neked, nem büntetésként éled meg, hanem ajándékként, hiszen rávilágítanak azokra a blokkjaidra, amelyek elzárnak téged a szeretet forrásától. Hiszem, hogy mindannyian a szeretetet választjuk, s ennek a fényében szeretnénk megtapasztalni az utunkat.

Nem számít, hogy jelen pillanatban hol tartasz. Az számít, hogy tudd, az az erő, mely a szívednek életet adott, bármikor behívható az életedbe. S ebben segíteni szeretnék Neked.

Felkínálom Neked azt a lehetőséget, hogy megmutassam, az életedben sokkal több kincs van, mint amennyit elsőre megtapasztalhatsz belőle. Megtanítom neked azt, hogy hogyan nézz egy-egy történésre a szereteteden keresztül. Lehet, hogy most utálod a munkádat vagy boldogtalan párkapcsolatban élsz. Az is lehet, hogy már tudod, hogy mi az, amit szíved szerint csinálnál, de valamiért azt mégsem mered meglépni. Hiszem, hogy egymást karöltve meg tudjuk valósítani mindazt, ami a legjobb neked. Amitől minden áldott reggel úgy kelsz fel, hogy ebben a napban is találok valami szépet.

Ha úgy érzed, hogy dolgunk van egymással, nyugodtan hívj vagy írj, örömmel fogadom a megkeresésed.

44901150_894692184054666_6170073777469128704_o.jpg

 

 

Telefonszám: 30/240-5279

E-mail: tehiszelbenne@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adwyw.blog.hu/api/trackback/id/tr1414652203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása