Te hiszel benne?

...Ahol szeretet van, ott minden van...

" ..A falakat lerombolom és bizalommal fogadom a holnapom. Aztán majd jön valaki, ki az értékeimet észreveszi és esélyt ad arra, hogy a találkozásból legyen valami.. "

2015. december 14. 20:10 - Boros Bea

" Egy párkapcsolat az egységen alapul; én adok te adsz, s mindezt feltétel nélkül. Amikor padlón vagyok Te felemelsz, s ha neked van szükséged Rám, én is ott vagyok Veled. Nélkülem is jól érzed magad, éled a célokkal teli életed, de ha velem vagy, még teljesebbnek érzed magad. Nincs álarc, mi elrejtene Téged, önmagadat adod, hisz tudod, hogy csak azzal akarok lenni, aki valójában vagy. Kéz a kézben, együtt könnyebb, bízz a sorsban, hogy majd eljön egyszer. Csalódni kell, hogy megtapasztaljuk, melyek azok az értékek, amik fontosak nekünk. Lehet, hogy azt érzed most Ő az igazi, aztán az idő múlásával ez megszűnik. Engedj el mindent, s hagyd, hogy az élet úgy alakítsa a dolgokat, hogy az a legjobb legyen. Amint megszűnik a ragaszkodás, mi gátat szab neked, ott áll veled szemben, hogy összekösse az életét veled.

favim_com-679627.jpg

Szeretve lenni, s szeretni, ez az ami az életem még értékesebbé teszi. Mosolyogni látni és valami olyat adni, amitől még boldogabbnak és szerencsésebbnek érzi magát. Örömet okozni és egy jó élményt szerezni, hogy az élete csodás pillanatokkal legyen teli. Apró dolgok, amelyek megmutatják, hogy milyen fontos szerepet képvisel az életemben, s azzal, hogy a kezét nyújtja, lehetőséged ad arra, hogy ketten, együtt valami olyat éljünk át, mi még szebbé teszi az életünket. A falakat lerombolom és bizalommal fogadom a holnapom. Aztán majd jön valaki, ki az értékeimet észreveszi és esélyt ad arra, hogy a találkozásból legyen valami. "

take_my_hand_by_live_to_love_4ever.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://adwyw.blog.hu/api/trackback/id/tr858172610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása