Te hiszel benne?

...Ahol szeretet van, ott minden van...

" ..Csak egy pillanat. Jegyezd meg jól! Amikor szeretkezel, amikor önfeledten mosolyogsz, amikor sétálsz az erdőben.. "

2015. október 08. 13:27 - Boros Bea

Csak egy PILLANAT..

pillanat.png

Egy szó, mely tele van titkokkal, reményekkel, szeretettel. Egy szó, mely magában hordozza az élet értelmét, s amikor kimondod, hirtelen megváltozik körülötted minden. Nincs múlt, nincs jövő csak a MOST van. Reggel, amikor kinyitod a szemed még nem tudod, hogy mi vár rád a nap folyamán, csupán izgalommal, reményekkel telve kelsz ki az ágyból, hogy hátha sikerül megvalósítanod azt, amit előző nap elterveztél. Nem tudod, hogy az élet mivel fog meglepni s nem tudod, hogy mit fogsz kapni, de te próbálod a dolgaidat a terveidhez igazítani.

Megmosakodsz, megreggelizel és elindulsz. Tudod, hogy hová mész, hogy mi a dolgod, de azt pontosan nem tudod, hogy mi fog történni, hiszen bármi megtörténhet! Honnan tudod, hogy kivel futsz össze, hogy milyen lehetőségeket kapsz? Sehonnan. Csupán reménykedhetsz abban, hogy rád talál a szerelem, hogy egy jobb állást kapsz vagy, hogy egy rég nem látott ismerősbe futsz bele. Lehet, hogy egy jobb kanyar változtat meg mindent, vagy az is lehet, hogy egy lekésett busz. Bármi lehetséges!

Csak egy pillanat. Jegyezd meg jól! Amikor szeretkezel, amikor önfeledten mosolyogsz, amikor sétálsz az erdőben, amikor kimondod tiszta szívedből azt, hogy "szeretlek", amikor megsimogatsz valakit.. vagy ..amikor megbántasz valakit, amikor becsapsz valakit, amikor sajnálkozol vagy amikor hibát követsz el..

moment.jpg

ez mind csak egy PILLANAT

ami elillan, s nem jön többé vissza soha. Csupán egy másodperc töredéke, mely kihat a jövődre. A felelőtlenségnek itt nincs helye, a megbecsülésnek viszont van. Honnan tudhatjuk, hogy mennyi van még hátra, hogy mennyi lehetőségünk van kimondani s megtenni bizonyos dolgokat?! Nem tudjuk..csak bízunk abban, hogy lesz holnap. Na és lesz ?! Tervekre szükség van, de az igazán fontos a "most"-ban van. Mondtad már ma valakinek, hogy szereted, vagy ha nem is mondtad, de érzékeltetted vele, hogy mit érzel iránta? Tegyük meg! Az egónkat néha félre kell tenni.

A külső körülményeket nem tudjátok befolyásolni, de azt igen, hogy hogyan reagáltok rájuk.

 

Szólj hozzá!
Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://adwyw.blog.hu/api/trackback/id/tr167949832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása